Jääsalaatti on rapeudellaan ja lehtevyydellään tullut monen suosikkisalaatiksi. Sitä voidaan käyttää mm. leivän päällä ja salaateissa, lisäksi se kestää myös hieman lämmitystä. Säilytetään +2 - +5 asteen lämpötilassa, kuivumiselta suojattuna. Jääsalaattia on saatavilla leikattuna ja ruukkuna.

Jääsalaatti, leikattu

Ruukkujääsalaatti

Makea frisee, leikattu

Makea frisee on rapea, lehtevä ja maultaan mieto salaatti. Sopii niin leivän päälle kuin salaatteihinkin sekä myös koristeeksi kauniiden lehtiensä ansiosta.

Lehtisalaatti on perinteinen ja suosittu ruukkuvihannes. Se soveltuu niin leivän päälle kuin salaatteihin. Säilytetään +2 - +5 asteen lämpötilassa omassa muovipussissaan.

Ruukkulehtisalaatti

Ruukkutilli
Tilli on yleisimpiä maustekasveja, koska se soveltuu moneen eri tarkoitukseen. Tilli sopii hyvin esim. kalaruokiin ja keittoihin tai keitettyjen perunoiden kanssa tarjottavaksi, kastikkeisiin ja säilykkeisiin. Tilli sisältää runsaasti kaliumia. Säilytetään +2 - +5 asteen lämpötilassa.

Ruukkupersilja
Persilja antaa hyvää makua esim. kala-, liha- ja kasvisruokiin, keittoihin ja salaatteihin. Persilja sisältää paljon C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, fosforia ja magnesiumia. Säilytetään + 2 - +5 asteen lämpötilassa.